#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

senior1

El senior Sa Real Blackstad Ibiza va comemçar la lliga escribano. A la primera jornada d'aquest grup A, va rebre la visita del Basquet Pla que no te res a veure amb l'equip que ens va guanyar a la semifinal de la F4 del 2021. El nostre equip va esser molt superior durant tot el partit i encara que el inici del partit no va esser gaire bó, poc a poc la distancia al marcador va anar pujant, al descans 48 - 38 am 18 punts de Axel Castillo.

A la segona part varen apareixer el triples de Jorge Rosa que va acabar el partit com màxim anotador amb 28 punts. Els locals dispararen la diferencia fins als 28 punts. Els minuts del tècnic visitant José Malbertí va fer tornar als seus al partit pero ja no va haver oportunitat per a ells i els de Angel Pascual firmaren la primera victoria a casa.

Fitxa tècnica:

Sa Real Blakstad Ibiza 106: 29/19/27/31

Cebria (9), Rosa (28), Castillo (27), Julián (8), Martín (9) -cinc inicial- Marí (3), Torres (10), Díaz (6) i Ortega (6).

Bàsquet Pla 84: 20/18/13/33

Oliver (3), Ruiz (22), Vidal (11), Vives (17), Moyà (9) -cinc inicial- Granados (5), Rubio (13), Llabrés (4) i Aguado.

Àrbitres: Juan José Bonnín i Joan Quiñonero. Varen eliminar al visitant Alejandro Vidal.

Anotadors de taula: Lidia Porras i Santiago Serrano.

Pavelló: Poliesportiu Joan Pau II.