foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

Captura1Segona victoria del senior masculi a terres mallorquines. Aquesta vegada els nostres varen guanyar al Sant Josep Obrer que també s'estrena a la categoria aquesta temporada.

Al partit el nostres varen començar forts el primer temps encara que els locals aconseguiren retaiar diferencies i mantenir les esperances fins al descans que acabà 32-44 amb el nostres 12 punts a dalt al marcador.

A la reanudació els taronges foren un vendaval de joc tan en defensa deixant al escolars amb 6 punts fruit de 3 cistelles, com amb atac aprofitant per sortir en rapids contraatacs que foren letals anotant un total de 31 punts al cuart deixan el partit finiquitat.

El quart periode va esser un inercambi de canastes per arribar al marcador final.

Bon inici dels nostres que tornaràn a Mallorca d'aqui a quize dies per visitar al C.B. Molinar per intentar mantenir les bones sensacions.