#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

INFANTIL MASCULÍ

IMG 20180330 152106 673Els infantils jugaben el demati el seu darrer partit de grup contra el San Ignacio de Pamplona. Els nostres guanyaren i aseguraren la lluita per als llocs 5e al 8e del torneig amb la victoria amb el marcador 34-41.

INFANTIL FEMENÍ

146

Les infantils jugaben la seva semifinal contra el Gran Canaria Claret segon classificat del grup A.  Desde l'nici varen comanar en el partit amb una defensa molt seriosa y treballant molt be a l'atac lo que els va permetre anar-sen al marcador de 25 punts. Les canaries no es rendiren mai i al quart quart apretaren en defensa juntament amb la falta de canastes de les nostres els va permetre possarse a 10 punts.

Al final varen referse i acabaren guanyant 53-41.