Abans de l’inici del Campus, el diumenge 3 de juliol em tengut el IV Clinic Sa Real amb la participació de Oscar de Paula amb la seva proposta de Basquet 3.0 “Com optimitzar l’aprenentatge dels nostres jugadors”

 A aquesta quarta edició del campus ja sense problemàtica de pandèmia em pogut treballar a tope des de el principi. Em donat noves passes al treball físic diari dels nostres jugadors ensenyant als petits i als entrenadors quines son ses millors tasques per treballar diàriament amb tota garantia. El Juan Trapero a contat amb dos ajudants per el desenvolupament de la feina física que han estat un any mes l’Asier Irigaray i l’Andrea Quintero que enguany fitxa als cossos tècnics del club per fer feina als combinats femenins mini i premini.

 El Paco Redondo per la seva part ens a preparat un planing de Joc per espais i desenvolupament del 1x1. Joc Sense baló i rentabilitzar les avantatges.

I com no em tengut sa nostra particular competició de la Summer League Sa Real que ens ha servit per possar a pista tots els coneixements que em anat agafat dia a dia.

Un gran Campus que esperem pronte arribi amb la seva cinquena edició al 2023.

Copyright © 2023 Club Esportiu Basquet Sa Real Rights Reserved. Politica de Privacitat