selfiEl SELFI de Sergi Llull va donar per acabada una increïble setmana de basquet que va començar el diumenge 12 amb el II Clinic Sa Real, que a pesar de no poder contar amb el Jaume Ponsarnau va gaudir de tres xerrades de gran qualitat i que varen ampliar-se a la taula rodona que es va muntar al dinar.

 

El II Campus del Paco Redondo ha estat una veritable experiència amb molts de sentits. Degut a tots els problemes que em viscut tots durant la Pandemia del COVID-19, em  afrontat tots junts les pautes marcades prenen totes les mesures que ens dictava Sanitat i Federació i que tots els entrenadors i jugadors/es han respectat estrictament aprenent tots a conviure amb elles d’una manera digna de menció i que ens a reforçat com a persones. El comportament dels jugadors i jugadores amb aquest aspecte a estat exemplar.

 

Enguany hem tingut ple d’inscripcions amb 61 jugadors/es lo que ens dona la confirmació que el campus s’ha consolidat com la gran aposta de formació que es per als nostres jugadors/es i entrenadors/es.

 

La proposta Física i Técnica que ens han dut Paco Redondo i  Juan Trapero ens ha millorat com a jugadors/es i entrenadors/es i ens portem molts de coneixements, rutines i hàbits que ens faran millors al nostre basquet.

 

Com dèiem ha estat tota una experiència que també ens a vingut de la visita de Rudy Fernández, Tamara i Alberto Abalde, Edy Tavares i Segi Llull que ens han portat tots els seus coneixements i vivències compartits amb els jugadors/es. Un quintet de luxe per al campus i del que tots han gaudit.

 

entrenadoresIIcampuspacoredondo

Un campus com aquest a sa nostra illa no seria possible sense la ajuda dels patrocinadors PALLADIUM HOTEL GROUP i el PATRONAT D’ESPORTS de l’AJUNTAMENT d’EIVISSA a demés de la resta de col·laboradors als que agraïm la seva aportació i als que esperem siguin amb noltros a la tercera edició del campus.

DireccionCPR20

Agrair a Paco Redondo i Juan Trapero la seva implicació amb basquet Sa Real no tan sols al campus si no també a la resta de aquesta difícil temporada durant el confinament on ens han ajudat a jugadors i entrenadors a dur-la de millor manera.

Ara em acabat i esperem que tots passeu un bon estiu. Que tingueu molts d’èxits a la nova temporada. Vos esperam al IIIer Campus Sa Real Paco Redondo

 

La conta enrere a començat!!!

marcoIIcampuspacoredondo

FOTOS DEL CAMPUS

 

 

Copyright © 2023 Club Esportiu Basquet Sa Real Rights Reserved. Politica de Privacitat