tamarayalberto.png

Desde el II Campus Sa Real Paco Redondo Eivissa 2020 volem informar-vos que ja tenim confirmats els primeres jugadors que ens acompanyaràn a n'aquesta edició.

Si el l'any passat varem contar am la presencia a pista de Santi Yusta i Fabien Causeur  amb els que els campistes disfrutaren compartint pista i exercicis, aquest any tenim la primera sorpresa.

Tamara i Alberto Abalde jugadors tot dos dels primers equips de Valencia Basket i de la Selección Espanyola estiràn durant TOT el campus interactuan amb tots vosaltres.

Tamara es jugadora de Valencia Basket amb el que ha disputat la Lliga Femenina. La seva posició desde el seu 1’90m es la de Ala Pivot. Es internacional Absoluta amb la selecció Espanyla, haguent disputato els Jocs Olimpics de Pekín i el Eurobasket 2009 on guanyà el Bronce l  l'Or a l'Europeu 2019.

Trajectoria

Palmarés

Selecció espanyola

Per la seva part Alberto es jugador de Valencia Basket amb el que a partir d'aquesta setmana disputarà la fase final de la ACB. Amb el seu 2.02m juga d'Aler. Ha estat internacional Absolut amb la Selecció Espanyola disputant les finestres de clasificació per al mundial 2019.

Dos grans jugadors amb els que podrem treballar junts la nostra millora física i técnica de la ma de Juan Trapero i del nostro director Paco Redondo.

Aquesta no sirà la única sorpresa que vos tenim preparada, vos anirem informant a mesura que se atraquin les dates del Campus.

Fins Aviat!!!

firmamail.jpg

Copyright © 2023 Club Esportiu Basquet Sa Real Rights Reserved. Politica de Privacitat