foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

infB1Els Infantils de Jaume guayaren el seu primer partit del any amb un molt bon basquet. Si be el inici del primer quart va esser bastant dolet amb un Sa Real dubitatiu a l'atac i fluix en defensa, pronte el petits cambiaren l'actitut i començaren a manar al marcador. La segona part va eser en tot moment per al nostres que es llevaren la por i acabaren fent un gran basquet

126845961 2877048499196256 4214100182137305403 nEl cap de setmana ens va portar l'estrena a la competició de dos equips, el junior masculi que guanyà a Ses Salines 53-51 a casa i el Infantil Masculi B Medori Electricitat que visità la pista del PDV.

Els de Jaume Costa aguantaren al equipo local molt superior, fins el 3er quart acabant 79-29. Molta feina encara per endevant per al nostres.

Els cadets Sa Real Ferreteria Vargas jugaven fora casa a la pista de Can Canto B. Els de Serafín Balnquez tornaren a tenir un partit molt facil amb un rival que en cap moment podia presentar oposició als nostres. 26 - 119 al marcador final i sense historia.

El infantil A Sa Real Velamar tampoc va tenirrival devant de un Ses Salines al que tancaren acta al segon periode 55 - 4. Els de n'Andrea Tur hauran d'esperar a la lliga per trobarse amb equips mes forts que els hi compliquin ses coses.

El junior Femeni Sa Real Fundació Vilas va guayar a la pista d'es Pratet contra Can Canto per 45 - 71 donant molt millor imatge que a partits anteriors.

 

 

 

Foto: @basquetPDV

hugoramonSa Real Velamar guanyà 35-86 a Sant Antoni i tornà a tancar acta al equip local. El Infantil de Andrea es mostrà molt superior al seu rival. Ara toca setmana sense competició aixi que a preparar be els próxims encontres.

jordi1
El Infantil masculí A Sa Real Velamar guanyà al seu debut a la competició 72 - 22 al Sant Antoni Eivissa Feeling. a l'inici de partit els nostres es mostraren dubitatius i fallaren moltes cistelles facils. A mesura que va anar passant el temps els jugadors de Andrea Tur es varen anar ficant en partit i marcan diferencies al electronic fins arribar a tancar acta al minut 3 del cuart periode al tenir 50 punts de diferencia.
Molt bona feina equip a seguir treballant!!!
 
 

copaaoninfm

Sa Real Planells Arquitectura técnica no va poder amb un millor PDV A que es mostrà molt mes fort durant tot el partit i que al final es va impossar al nostres per 45 - 74. Enhorabona als nostres jugadors per la seva feina aquest cap de setmana ara a seguir treballnat per mijorar en un futur, Moltissimes felicitats i molta sort  als guanyadors  que representaran a Eivissa a la Supercopa AON a Palma el próxim 21 de setembre

.
@basquetsareal
#fembasquet