foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Poster escuelaspeAquest dilluns 26 d'Octubre per fi donarem per començada l'escola de basquet Sa Real 20-21.

Desprès de casi tot un mes sense poder donar sortida a la activitat degut a les circunstancies de la Pandemia del COVID-19, aquesta setmana començarem per fi amb els mes petits, aixo si máxima cura amb l'aplicació del protocol de seguretat sanitaria implantat pel club seguint les directrius de la Conselleria de Salut i la Conselleria d'esports i la FBIB.

La veritat es que ja teniem moltes ganes de començar i els entrenadors de la ma del coordinador de escoles Martí Cardona, han fet feina per tenirlo tor enllestit per dilluns.

Enguany volem mes que mai que els nins de Sa Real s'aprofitin d'aquesta oportunitat per tal de realitzar una activitat deportiva bàsica per el seu desenvolupament tant físic, mental i social.

A través del basquet els petits treballaràn coordinació i flexibilitat, aprendràn valors en relació als companys, entrenadors, arbitres i rivals. També aprendràn habits saludables enquant a l'esport i la alimentació, habits de autosuficiencia aprenent a tenir responsabilitats quotidianes.

Enguany de moment tota la activitat sirà sense contacte tal i com marquen les normes i la competició que es duia a terme el dissabtes amb ses diades Municipals de moment estiran aturades.

Es te previst de cara a finals de novembre si la cosa millora una mica realitzar una activitat sustitutoria a nivell de competicio individual i equips reduits amb resolució de circuits técnics de habilitat i altres concursos pero mantenit les normes de grups separats i distancia entre els nins.

De cara a Gener es tornara a evaluar per part del Patronat d'esports de l'ajuntament d'Eivissa la possibilitat de reprendre l'activitat de les escoles municipals que coordina el Club Esportiu Sa Real

Per dur a terme l'activitat cal respectar el protocol de seguretat sanitaria del Club i omplir l'autorizació dels pares o tutors per als nins. En cuant a les cuotes de l'activitat durant la próxima setmana s'informarà de com queden ja que el fet del retràs del inici i les possilbes aturades ens fan fer un replantetjament de la formula de cobrament i els imports previstos.

De moment l'activitat es de lliure acces per a tots. Veniu a probar!!!

Vos donam acces al protocol de seguretat sanitaria del club per la instalació aixi com a la documentació a omplir.

Protocol COVID-19                                      Fulla d'autorització