foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

20180422 1336581Les cadets del Cidal Pamar ha quedat finalment quartes clasificades al campionat de Balears disputat al pavelló Biel Hurtado de Palma de Mallorca. Els equips contraris s'han mostrat molt superiors a ses nostres que han lluitat tot lo que han pogut.

A la primera jornada ens enfrentarem al Bahía Sant Agustí que ens va deixar congelats al marcador amb un 20-0 de inici que ho deia tot. A pesar d'aixo al segon temps les nostres varen reaacionar pero les contraries tornaren a pujar defensa. Al final les mallorquines guanyaren per 65-29.

A la segona jornada ens enfrentarem al Sant Josep de Palma. El partit va esser molt diferent des del dia anterior i les nostres mostraren la seva millor cara. Batallaren tot el partit i no deixaren marxar al marcador a les colegials. La superioridad de les finalment campiones es va imposar al fiinal per 52-62.

El tercer partit ens ha enfrontat a les menorquines de l'Alcazar. Un equip amb molt bona planta i maneres que es mostrá superior durant tot l'encontre. Les nostres a pesar de intentar-ho tot no pogueren atracarse al marcador que sempre va esser a favor de les vermelles amb diferencies de 10 punts. Al final 64-45 per a les Menorquines.

Vos deixam els enllaços a les pagines del campionat.

Resultats i Clasificació

Estadistiques Oficials

 

20180422 133715