Presentacion IICPR2020

Ahír dilluns es presentà al Patronat d esports d'Eivissa la segona edició del nostro campus Sa Real Paco Redondo 2020.

Al acte han asistit  Paco Redondo director del campus, Juan Trapero preparador fisic, Elena lopez regidora d'esports de l'ajuntament d'Eivissa e Iñaky Bau director de marketing de Palladium Hotel Group.
 
El president del club Alberto Vide a agraït a la institució local i a Palladium Hotel Group el seu incondicional recolçament a aquesta iniciativa del Club Basquet Sa Real que per segon any es presenta a l'illa, ja que sense ells i la resta de col-laboradors el campus no veuria la llum. També va tenir unes paraules per el Paco Redondo i el Juan Trapero que una vegada acabada la primera edició no varen dubtar ni un segon en possar mans a la feina per tornar l'any següent amb un proyecte encara millor dirigit als jugadors i tècnics de les Illes Pitiüses.
 
Per sa seva part Elena López va resaltar la importancià que te per al Ajuntament d'Eivissa i el seu Patronat d'esports, poder ajudar a atracar als jugadors i tècnics locals una oportunitat com aquesta de treballar i aprendre al máxim nivel de qualitat sense haver de surtir de sa nostra illa.
 
Iñaky Bau Agraï per part de Palladium Hotel Group que es contàs un any més amb ells per aquet tipus de iniciatives que busquen la millora dels esportites i técnics de Balears i concretament de sa nostra illa i que a mes treballen en el reforç dels valors com la mentalitat guanyadora, el compròmis am l'esport i la feina amb equip amb els que s'identifiquen plenament.
 
El Paco Redondo va comentar que el projecte d'enguany millorará el del passat any degut a la experiència de la primera edició. Enguany s'ampliará les jornades fins el dissabte dematí on es vol involucrar i fer arribar el campus a les families que ens duen els seus fills per que els eduquem a l'esport i als valors perque visquin de primera ma la feina dels petits. La feina que hi ha darrera dels entrenaments amb el pares es molt important i es vol resaltar aquest fet. Per altra banda reafirmà l'aposta del club amb la importancià de la formació incondicional dels tècnics del club i locals que col.laboren al campus i els altres que també podràn gaudir del Clinic que de manera paral.lela s'impartirà com l'any passat.
 
Paco Redondo va confirmar la asistencia al campus del Eddy Tavares jugador del Real Madrid Baloncesto que participarà a les diferents activitats del campus.
 
Una segona edició que dura moltes més sorpreses que anirem comunicant i sobretot molt de BASQUET.
 
Una oportinitat única d'aprendre amb els millors
 
Toda la info en www.basquetsareal.com
@palladiumhotelgroup
@ajuntamentdeivissa
@basquetsareal
#fembasquet

Copyright © 2023 Club Esportiu Basquet Sa Real Rights Reserved. Politica de Privacitat