foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

 

20201020 213128

Demá dissabte 31 de octubre començarà la competició per a les categories de infanitl a senior. Una data que ha estat molt esperada per tots els esportistes, técnics, directius, familiars i aficionats. Després de tota la feina feta regulada en tot moment per les normes sanitaries que demanen la situació actual, els equips estàn preparats per afrontar les seves competicions.

El primer equip en debutar sirà el Infantil Masculi Sa Real Velamar que rebrà al Sant Antoni Ibiza Feeling a les 16.15 hrs. Els de Andrea Tur han treballat aquests mesos molt be i s'esperen moltes coses d'ells. La lligueta la disputaràn dins el grup B infanitl que també els enfrentarà a Ses Salines. Esperam un gran partit del equip. 

Mes tard començara a les 18.30 el Sa Real Fundació Vilas - Ses Salines Dist. Garau on ses nostres iniciaràn la lluita per la plaça que dona acces a la Lliga Interilles. L'equip que prepara Samu Romero te la necesitat de lluitar per la primera plaça del campeonat insular que les enfronta a Cric Ses Salines i C.E. Can Canto, ja que enguany no mes hi ha una plaça pels eivissencs a la competición autonómica. Molta sort a l'estrena.

Els cadets d'en Serafín Blanquez jugaràn el seu primer partit el diumenge 1 de novembre a les 12.15 a la pista del pavelló Es Quarto de Puig d'en Valls contra el C.B. Sant Antoni. Aquesta lligueta dins el grup B de la competició els enfrotarà també a Can Canto B i Ses Salines i servirà de preludi al inici de la lliga Insular.

La setmana vinent els minis i preminis disputaràn la seva primera fase del RUN&GUN competició que de moment sustitueix a la tradicional per evitar els contactes a aquestes categories on de moment està prohibit.

Molta de sort a tots els equipos al debut.