foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Un any més els diferentes equips des Club sortim de viatje a la peninsula per disputar un torneig que ens enfrenti a equips diferents dels que esteim habituats a la nostra competició local. Enguany repetim experiencia i tornam a Girona a disputar el tornei Costa Brava.

Concretament els equips Infantil masculí, Infantil Femení, Cadet Masculí i cadete Femení sortiran demá dimecres amb vaixell cap a Barcelona per disputar el torneig.

Desde aquesta web cos anirem informat dels resultat dels nsotres equips. També podeu entrar a la web del torneig Costa Brava Girona Basquet 

 

 

A la Web del torneig es fa resó de la nostra participació:

 

A banda de la Salle Maó i del Sant Lluís de Menorca, aquest any tenim el plaer de sumar dos equips balears més. Es tracta d’equips coneguts al Costa Brava Girona Basket, ja que almenys han participat en alguna edició anterior al torneig.

Per una banda, hi haurà el Basket Sa Real, que vindrà amb quatre equips, els cadets i els infantils tant masculí com femení.

Per l’altra banda, també aterra el Sant Josep Obrer de Palma, que també coneix el torneig, i enguany porta el cadet i infantil masculins i el mini femení. Veurem quina competència hi haurà entre tots els conjunts balears que comparteixen categories.