foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

logoCOMUNICAT CLUB BÀSQUET SA REAL


El Club Esportiu Bàsquet Sa Real, seguint les directrius de les autoritats Sanitàries de les Illes Balears en relació a la situació actual pel Coronavirus - COVID19 comunica que:


- Es manté l'activitat esportiva adaptant la mateixa a la nova norma de 5 jugadors per pista i separació entre jugadors de 1.5 m. i entrenament sense contacte en totes les categories.

- Les Escoles de bàsquet Baby, Iniciacion 1 i Iniciació 2 i la categoria Premini iniciaran les seves activitats si es mantenen les ordenances i condicions sanitàries, a partir de dilluns 19 d'octubre a les 17.00 amb els horaris setmanals corresponents. Els entrenaments per a aquestes categories es realitzaran en grups de 10 jugadors màxim per pista i sense contacte amb separació de 1.5m. entre jugadors (poden consultar-los al web www.basquetsareal.com.)


- En tots els casos serà d'aplicació el protocol COVID-19 de l'Club per als accessos i ús de les instal·lacions.


Aquesta decisió s'ha pres seguint les indicacions de modificació de les mesures de confinament de Eivissa Centre ordenades per les autoritats sanitàries competents al B.O.E de 01 d'octubre de 2020 i la modificació a la mateixa de 02 d'octubre de 2020, a més de l'evolució de la pandèmia a Eivissa i les directrius de la FBIB i de l'Club pel que fa a la tornada a l'activitat esportiva.


Informarem de qualsevol canvi que es produeixi a l'respecte.


Moltes gràcies per la col·laboració i comprensió.


A Eivissa a 4 octubre 2020