foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

 logo

         COMUNICAT CLUB BÀSQUET SA REAL

 

 

El Club Esportiu Bàsquet Sa Real, siguint les directrius de les Autoritats Sanitaries de les Illes Balears en relació a la situació actual pel Coronavirus – COVID19 comunica que:

  • Es reprèn l'activitat deportiva a partir d'aquest dilluns 28 de setembre desde la categoría infantil fins a la senior. També ho farà el equip mini femeni.
  • Els equips mini masculi A i B reprendràn els entrenos el próxim dimecres 30 de setembre.
  • Les Escoles de basquet Baby, Iniciacion 1 e Iniciación 2 començaràn les activitats a partir del dilluns 5 d'octubre a las 17.00 als horaris semanals corresponens. (es poden consultar a la web basquetsareal.com

Aquesta decisió se ha pres seguint les indicacions de modificació de les mesures de confinament de Eivissa Centre ordenades per les Autoritats Sanitaries competents en el B.O.E de 26 de setembre i de la evolució de la pandemia a Eivissa, així com les directrius de la FBIB i del Club amb respecte a la tornada a la activitat deportiva.

De la mateixa manera els comunicam que es mantenen els protocols d'acces a les pistes publicats per aquest Club. Mentres que l'activitat deportiva es vora modificada en aplicació de la normativa de la FBIB de 24 de setembre, per la cual es permet el contacte físic entre els jugadors de un mateix grup desde els 12 anys lo que correspon a la categoría infantil.

Les categorías de anella petita de mini fins abaix es mantendrá el método de entrenament de sense contacte amb separació de 1.5m entre jugadors.

Poden consultar totes aquestes mesures i demés noticies a la web del club www.basquetsareal.com

Informarem de qualsevol cambi que es produexi al respecte.

Moltes gracies per la vostra col.laboració i comprensió.

A Eivissa a 27 de setembre de 2020