foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

inicio1.jpgAcabam les dos primeres setmanes de feina baix les normes de distanciament social y els protocols adaptats per el club als diferentes equips.

De moment a partir de dema dilluns seguirem amb els entrenos amb les mateixes precaucions ja que la conselleria d'educacio i esports ha decidit seguint les recomanacions de sanitat, mantenir durant 15 dies mes les normes adaptades per als esports de contacte de les competicions autonómiques.

Aixi els grups de Mini a Senior seguiran traballant aillats uns dels altres i amb feina individualitazada. Tambe es mantendra el protocol de acces i utilizatció de les intalacions que varen publicar desde es club.

Volem agraïr als pares per confiar amb noltros duguent-mos els seus fills per que puguin mantenir la activitat física básica per al seu desenvolupament fisic i mental.

Desde el club creim que es básic el mantenir a pesar de les circunstancies, la activitat física ja que es indispensable per als nostres fills.

També volem agraïr al Col.legi Sa Real per donar-mos ses facilitats per poder desenvolupar l'activitat i a Milton Ferreira per ajudar-mos a mantenir els protocols de acces a les instalacions i la desinfecció entre sesions.

Tornem al basquet. Entrenem segurs. milton1