foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

selccadetemas1920Ses festes de Nadal ja han acabat. Ses vacances han quedat enderrera i ja hem tornat als entrenaments i aquest próxim cap de setmana torna la competició amb més força que mai.  Durant se vacances s'ha disputat el Campionat d'Espanya de seleccions autonomiques i a Huelva em tengut al Javi Garcia representant al club dins la selecció Cadet. Bon paper del nostre jugador que ha estat sortint dins el 5 inicial als diferents partits disputats. Al final la selecció va perdre 51 - 60 contra Asturies a la semifinal del grup preferent a un partit molt igualat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

horarisFINDE2 Tornant a les competicions locals tenim molta feina per aquest cap de setmana aixi el plano de partits per als nostres equips.

 

posterVdiadaComençam dissabte dematí amb la cinquena Diada Municipal que es jugara a n'aquesta ocasió al pavelló Municipal d'es Pratet. Desde les 9.30 els mes petits tornaran a fer corre la pilota devant de tots per fer-nos passar un dematí increible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

interilles1jornadaA les 12.30 al Pavellò Joan Pau II partit de la primera jornada de la lliga interilles junior femeni 19-20 entre els equips de Sa Real Viajes Proamar i La Salle Palma.

Molt bon partit per començar esta interesant competició. Vos esperam a tots per animar a les nostres nines davant el actual campió de Balears de la categoría.

La resta de equips disputaran al dematí i tarda les seves jornades de les lligues insulars. Tot un cap de setmana de basquet per gaudir-ne. Ens veim a les pistes.