Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Infantil Femení https://basquetsareal.com/basquetsareal2.com/index.php/informacio/noticies/infantil-femeni Sat, 27 Jul 2024 17:50:43 +0200 Joomla! - Open Source Content Management ca-es Les Infantils Sa Real Fundación Vilas Campiones Insulars https://basquetsareal.com/basquetsareal2.com/index.php/informacio/noticies/infantil-femeni/40-les-infantils-sa-real-fundacion-vilas-campiones-insulars https://basquetsareal.com/basquetsareal2.com/index.php/informacio/noticies/infantil-femeni/40-les-infantils-sa-real-fundacion-vilas-campiones-insulars

Les Infantils de Felix i Adrian han traduït els seus partits en victories i s'han adjudicat de forma magistral el campionat Insular Infantil Femeni 17-18.

A la primera jornada s'enfrentaren a les locals i primeres de la fase regular Ses Salines. En un partit increible varen guanyar 64-61. El dissabte els esperaba Can Cantó que va lluitar de valent durant tot el partit. Les nostres en un darrer quart espectacular acabaren guanyant 54-61 i se proclamaben directament campiones. El diumenge en el partit de tramit guanyaben a Sant Antoni en un partit molt facil 71 - 20.

]]>
Infantil Femení Mon, 07 May 2018 00:15:57 +0200

170Els infantils jugaben el demati el seu darrer partit de nou contra el San Ignacio de Pamplona. Els nostres tornaren a guanyar als Navarressos i aseguraren la 7a plaça del torneig amb la victoria amb el marcador 49-54.

Bona feina dels nostres petits que segur que l'any vinent hauran crescut fisicament i tecnicament i donaran molta mes guerra.

Aupa Sa Real Ferreteria Vargas.

INFANTIL FEMENÍ

196

Les infantils jugaben la seva final contra el Sant Lluis primer calssificat del grup A. La sortida no va esser massa bona i pronte les menorquines marcaren el seu ritme. El 20-7 del primer quart i les 3 faltes de María de la Osa marcaren massa el partit. Aixi les coses les nostres no baixaren els braços i varen lluitar tot lo que pogueren.

La final va esser per Sant Lluis 29-58, pero les nostres vaern donar mostres de bon lloc i sobre tot de molt bona actitud.

Enhorabona nines a partir d'ara sempre cap amunt. Força Sa Real Fundación Vilas

]]>
Infantil Femení Fri, 30 Mar 2018 17:04:44 +0200

IMG 20180330 152106 673Els infantils jugaben el demati el seu darrer partit de grup contra el San Ignacio de Pamplona. Els nostres guanyaren i aseguraren la lluita per als llocs 5e al 8e del torneig amb la victoria amb el marcador 34-41.

146

Les infantils jugaben la seva semifinal contra el Gran Canaria Claret segon classificat del grup A.  Desde l'nici varen comanar en el partit amb una defensa molt seriosa y treballant molt be a l'atac lo que els va permetre anar-sen al marcador de 25 punts. Les canaries no es rendiren mai i al quart quart apretaren en defensa juntament amb la falta de canastes de les nostres els va permetre possarse a 10 punts.

Al final varen referse i acabaren guanyant 53-41.