foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

junior2El nostre junior va acabar invicte la seva participació a la fase de clasificació de grups per la lliga Interilles. Al partit de tornada a casa va sebre guanyar a un Sa Bodega que va lluitar fins el darrer minut. Aixi a partir del gener si tot va be començarà la participació a la nova competició.
Felicitats a seguir treballant amb la mateixa il.lusió.

@basquetsareal
#fembasquet

jun1Sa Real Aridos y Prefabricados es proclama matemáticament campió de grup al guanyar a Sa Bodega amb un partit que no es va rompre fins al darrer quart on els nostres entraren amb no mes 10 punts de diferencia. El 8 -28 de parcial final deixà als locals sense resposta i donar la victoria als nostres. Enhorabona per la victoria que significa el pasaport al Interilles. Ara aseguir fent feina per lo que ens be al gener i em de disfrutar-ho tots junts. Felicitats a tot l'equip i cos técnic per la feina feta.

 

127178986   Sa Real Aridos y Prefabricados es va fer amb la victoria al seu primer partit de lliga contra Ses Salines.
A un encontre ple de imprecisions propi de la falta de competició els nostres ho passaren malament davant Ses Salines que es mostraba superior al inici amb un 5-18 al primer quart. Els de Felix no est trobaven a la pista i encara que varen guanyar el 2on. parcial 19-11, les sensaciones noeren bones. A la reanudació els nostres tornaren al mal joc i les imprecisions que deixaben obert el darrer periode amb un 37-37 al marcador. Sa Real va anar per darrera fins els darrers 2 minuts on va pareixe que l'equip reaccionaba i marxaba 50-46. No conseguiren marcar diferencia i Ses Salines tornaba a retaiar el marcador. Als darrers segons Ses Salines encar va dispossar de un llançament per empatar pero no va tenir sort.


La propera setmana segon encontre a la pista de Can Guerxo. Esperem una millora al joc dels nostres per poder guanyar el partit. Bona feina i a per ell.

@basquetsareal
#fembasquet
#volveremosmasfuertes

JUN3roEl passat diumenge va acabar la fase junior masculi que es disputà a Sant Antoni, amb la disputa del darrer partit entre els locals i el Sa Real Aridos y Prefabricados. El partit era una trampa per als nostres, el resultat del partit del divendres que va caure de part de Ses Salines, obligaba als locals a guanyar. El dissabte els nostres havien fet la seva feina correctament al guanyar 64-57 a Ses Salines pero arribaben al partit amb poc marge de error per mantenir la posició.

El partit va esser molt dur els nostres no mes varen aguantar el fort ritme dels locals els primer 20 minunts, pronte les diferencies arribaren als 15 punts i a la volta del descans la fatiga de l'esforç de la tarda anterior va passar factura i va deixar als nostres planxats i la bona feina de Sant Antoni va fer la resta. No hem tengut premi a la bona temporada realitzada fins arribar a aquest partit i el interilles s'ha esfumat en favor de Ses Salines que no ha estat capaç de guanyar-mos cap partit però el triple empat els ha afavorit a la clasificació final.
 
Ses Salines queda segon i Sa real 3er. El campió Basquet Sant Antoni moltes felicitats per el campionat. i sort als dos primers de cara al interilles.
@basquetsareal
#fembasquet
 
 

20190414_205409.jpgPunt i final a la fase insular disputada aquest cap de setmana al pavelló Municipal des Pratet amb un meritori 3er lloc per Sa Real aridos y Prefabricados. Els nostres han disputat una mes que bona fase insular, millorant dia a dia el seu nivell competitiu. Si al primer dia perdien al final 43 - 34 contra Sant Antoni, a la segona jornada sabien guanyar a Ses Salines 61 - 54 y ficarse de nou amb esperances de guanyar el titol. La jornada de diumenge ens ha deixat dos grans partits amb molta emoció. Al primer Ses Salines s'imposava 59-55 a Sant Antoni lo que deixaba el segon partit com la final de la fase. Sa Graduada DC-10 i Sa Real Aridos y Prefabricados ens han deixat un partit ple de intensitat i lluita que a fet disfrutar i molt al public que omplia la grada del pavelló des Pratet. Al final 77-67 per Sa Graduada que se ha proclamat Campio invicte de la fase.

Enhorabona als equips participats, Ses Salines, San Antoni i molta de sort per Sa Graduada al campionat de Balears que disputará a Menorca com a representant de les Pitiüses. i gracies a tota la afició taronja que ha estat en tot moment recolçant als nostres jugadors contribuint al gran ambient que s'ha viscut durant tota aquesta fase.

Felicitar als nostres jugadors i cos técnic per la fantastica feina feta durant tota la temporada i que aquest cap de setmana s'ha tradüit amb una gran actuació a cadasqu dels partits disputats. Ara toca seguir traballant amb aquesta línea per que el resultats arribin. Força Sa Real!!!

 

FOTOS DE LA FASE