foto1
Temporada 2018-2019
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Ilussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

IMG 20181118 WA0016Sa Real Velamar va perdre la darrera oportunitat de intentar lluitar per la segona plaça que dona opció a la disputa del torneig interilles de la FBIB. A pesar de relitzar el millor partit dels que ha disputat fins ara, la victoria es va resistir. Els jugadors de Samu Romero varen sortir molt forts i concentrats i rapidament varen començar a agafar ventatjes al marcador que fins i tot arribaren als 11 punts al descans. Els locals no acababen de entendre que passaba a la pista. La segona part va esser molt disputada els Saliners de la ma de Javier Chaler vare retaiar diferencies fins que al quart periode varen donar la volta al marcador. Sa Real no es va rendir mai i a pesar de entrar dins el darrer minut amb 7 punts abaix a punt va estar de forçar la prorroga despres de retaiar el marcador i llançar el darrer triple amb 71 - 68 al marcador a la fi va donar la victoria als locals. Felicitats a Ses Salines per aquesta segona plaça i enhorabona al nostres per la seva actitud i sacrifici.

 

img_1585.jpgEls juniors iniciaren la lliga insular aquest dissabte al pavelló de Joan Pau II. El sorteig va decidir que començacin la seva participació contra el coco de la categoria Sa Graduada. El partit  comença amb molts de errors fruit de l'inici de temporada. Pero poc a poc els visitants varen fer valer la seva superioridad física per anar marcant diferencies.

El 9-21 del primer quart començaba a pessar a les esquenes del Sa Real Velamar. Els locals no deixaren de lluitar a pesar de les baixes que provocaben una rotació molt curta els jugadors de Samu Romero no baixaren el cap. Al final del partit 38-69 per als visitants. A seguir traballant per el seguent partit i la lluita per les plaçes del interilles.

#fembasquet @basquetsareal

Foto: Ibibasket-com