foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

junSRSA

1ª Jornada de la Lliga Interilles
Després d'una primera meitat amb un 24 -26 que donava esperançes als nostres, veient el mal percentatge de tir que portaven, un terrible 3er quart dels locals deixà en safata el partit als visitants.
I és que Sant Antoni va sortir com un cicló i endosà un parcial de 5-33 que va mostrar a les clares qui comandaba a la pista.

El 4t i últim període no va tenir més història i només va servir a uns i altres per rotar els jugadors que menys minuts havien disputat. Enhorabona a Sant Antoni per la merescuda victòria i anim als nostres que han de seguir treballant de cara a la propera trobada que tampoc serà gens fàcil el dissabte 17 d'abril a les 12.00 en terres Mallorquines contra Sa Pobla.

youtubetv JUN MAS INTERILLESSR SANTANTONIEl nostre junior Sa Real Aridos y Prefabricados s'estrena aquest dissabte  a la Lliga Interilles Junior Masculi. A aquesta primera jornada rebrem al Joan Pau II a l'equip de Sant Antoni Ibiza Feeling que va quedar primer del grup a de la lliga insular.

Hi ha moltes ganes de veure en acció als jugadors que dirigeix Felix de la Osa, després del brillant inici de temporada havent consumat la clasificació per l'interilles davant Ses Salines. El debut s'espera amb ganes devant de un Sant Antoni que a priori parteix com a favorit despres de les bones temporades que esta fent l'equip Portmany.

Tristement al acces de public al partit estirà limitat a dos familiars per jugador per lo que ens haurem de conformar seguint-lo per streaming al Canal YouTube del Club Basquet Sa Real.

Vos deixam mes abaix l'enllaç a la transmissió.

Molta sort als nostres jugadors i cos técnic. Força Sa Real!!! 

 

Sa Real YoutubeTV

junior2El nostre junior va acabar invicte la seva participació a la fase de clasificació de grups per la lliga Interilles. Al partit de tornada a casa va sebre guanyar a un Sa Bodega que va lluitar fins el darrer minut. Aixi a partir del gener si tot va be començarà la participació a la nova competició.
Felicitats a seguir treballant amb la mateixa il.lusió.

@basquetsareal
#fembasquet

jun1Sa Real Aridos y Prefabricados es proclama matemáticament campió de grup al guanyar a Sa Bodega amb un partit que no es va rompre fins al darrer quart on els nostres entraren amb no mes 10 punts de diferencia. El 8 -28 de parcial final deixà als locals sense resposta i donar la victoria als nostres. Enhorabona per la victoria que significa el pasaport al Interilles. Ara aseguir fent feina per lo que ens be al gener i em de disfrutar-ho tots junts. Felicitats a tot l'equip i cos técnic per la feina feta.

 

127178986   Sa Real Aridos y Prefabricados es va fer amb la victoria al seu primer partit de lliga contra Ses Salines.
A un encontre ple de imprecisions propi de la falta de competició els nostres ho passaren malament davant Ses Salines que es mostraba superior al inici amb un 5-18 al primer quart. Els de Felix no est trobaven a la pista i encara que varen guanyar el 2on. parcial 19-11, les sensaciones noeren bones. A la reanudació els nostres tornaren al mal joc i les imprecisions que deixaben obert el darrer periode amb un 37-37 al marcador. Sa Real va anar per darrera fins els darrers 2 minuts on va pareixe que l'equip reaccionaba i marxaba 50-46. No conseguiren marcar diferencia i Ses Salines tornaba a retaiar el marcador. Als darrers segons Ses Salines encar va dispossar de un llançament per empatar pero no va tenir sort.


La propera setmana segon encontre a la pista de Can Guerxo. Esperem una millora al joc dels nostres per poder guanyar el partit. Bona feina i a per ell.

@basquetsareal
#fembasquet
#volveremosmasfuertes