foto1
Temporada 2019-2020
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Il.lussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

IMG-20190519-WA0013.jpgEl nostre equip no va obtenir premi a la bona feina realitzada durant tot el campionat de Balears disputat a Llucmajor (Mallorca) durant aquest passat cap de setmana. A la 2a jornada es varen enfrontar a la Salle mahó. El partit va esser molt disputat i al darrer quart els nostre equip va entrar amb 8 punts de ventatja. Els menorquins amb una gran remontada es varen arribar a adelantar al marcador per tres punts a falta de 4 segons. Una jugada de banda es tradui en un triplas del Joel que força sa prorroga amb el 72-72. Al temps afegit els menorquins no varen donar opció i finalment s'impossaren 75 -86.

A la jornada matinal de dissabte els minis varen tornar aguanyar aquesta vegada contra C.B. Boscos Menorca per 44 - 63.

A la tarda ens esperaba Bahía San Agustí. Els nostres refets de la derrota de divendres varen realtizar un partit excepcional, encara que d'inici l'equip mallorqui va treure 22 punts de ventaja que els nostres varen reduir poc apoc fins a possarse al cinque quart 11 punts a dalt. El darrer periode va esser disputadisim i tan sols la dferencia als tirs lliures al darrers segons va donar la victoria a Bahia per 97 - 95, Un partit epic que va deixar als nostres molt tocats.

A la darrera jornada ens enfrentaren a La Salle Palma que arribaba a tope despres de guanyar per 21 ptos a La Salle Mahó. L'inici de La Salle va esser molt fort agafant als nostres amb les mans a terra i abatuts per la derrota del dia anterior. Els blaus marcarent una diferencia de 30 punts al descans que va esser definitiva. A pesar de la millora del joc dels nostres a la segona part La Salle va guanyar 65 - 94.

En definitiva cuarta plaça al campionat per al nostre equip que realitzà un campionat excepcional, demostrant estar a la altura dels millors equips Balears de la categoria amb els que va competir fins al final. Podem estar molt orgullosos dels nostres nins que ho varen deixar tot a la pista. I una data, varem competir amb un total de 14 jugadors representant els 3 equips mini del Club i els 14 varen acabar anotant als partits disputats, tots varen tenir una actuació brillant. Hugo Ramón va esser elegit dins el quintet oficial del campionat, encara que un error de la organització va donar el premi a L'Hugo Costa. En tot cas enhorabona a tot dos per el gran campionat realitzat. Enhorabona a l'equip i cos tecnic per la feina feta durant tot l'any que es va traduir amb aquest gran resultat. Molts d'exits en el futur!!!

Felicitats a tots els equips participants i enhorabona als campions Bahia San Agustí.

Clasificacio Cpto Balear Mini.jpg