foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

Poster escuelaspeAquest dilluns 26 d'Octubre per fi donarem per començada l'escola de basquet Sa Real 20-21.

Desprès de casi tot un mes sense poder donar sortida a la activitat degut a les circunstancies de la Pandemia del COVID-19, aquesta setmana començarem per fi amb els mes petits, aixo si máxima cura amb l'aplicació del protocol de seguretat sanitaria implantat pel club seguint les directrius de la Conselleria de Salut i la Conselleria d'esports i la FBIB.

La veritat es que ja teniem moltes ganes de començar i els entrenadors de la ma del coordinador de escoles Martí Cardona, han fet feina per tenirlo tor enllestit per dilluns.

Enguany volem mes que mai que els nins de Sa Real s'aprofitin d'aquesta oportunitat per tal de realitzar una activitat deportiva bàsica per el seu desenvolupament tant físic, mental i social.

A través del basquet els petits treballaràn coordinació i flexibilitat, aprendràn valors en relació als companys, entrenadors, arbitres i rivals. També aprendràn habits saludables enquant a l'esport i la alimentació, habits de autosuficiencia aprenent a tenir responsabilitats quotidianes.

Enguany de moment tota la activitat sirà sense contacte tal i com marquen les normes i la competició que es duia a terme el dissabtes amb ses diades Municipals de moment estiran aturades.

Es te previst de cara a finals de novembre si la cosa millora una mica realitzar una activitat sustitutoria a nivell de competicio individual i equips reduits amb resolució de circuits técnics de habilitat i altres concursos pero mantenit les normes de grups separats i distancia entre els nins.

De cara a Gener es tornara a evaluar per part del Patronat d'esports de l'ajuntament d'Eivissa la possibilitat de reprendre l'activitat de les escoles municipals que coordina el Club Esportiu Sa Real

Per dur a terme l'activitat cal respectar el protocol de seguretat sanitaria del Club i omplir l'autorizació dels pares o tutors per als nins. En cuant a les cuotes de l'activitat durant la próxima setmana s'informarà de com queden ja que el fet del retràs del inici i les possilbes aturades ens fan fer un replantetjament de la formula de cobrament i els imports previstos.

De moment l'activitat es de lliure acces per a tots. Veniu a probar!!!

Vos donam acces al protocol de seguretat sanitaria del club per la instalació aixi com a la documentació a omplir.

Protocol COVID-19                                      Fulla d'autorització

INI223dic 1Els peques de segon han jugat contra Sa Bodega a la diada. Encra ens queda molt per aprendre perque la majoria a començat fa poc temps, pero segur que cada dia traballant comn ho fan anirem a mes. De moment contra Sa Bodega varen demostrar un molt nivell de lluita a la pista aixi que Anim!!!
@basquetsareal
#fembasquet

 

 

 

INI223dic 2

 

Baby23 dic1El passat 23 de novembre es celebrà la 3a Diada Municipal. Aquesta vegada es jugaren els partits al pavelló des Pratet.

Els nostres petits s'ho passaren genial fent disfrutar a tots els papis amb les accions. A falta de na Andrea que no va poder assitir, La Nuria i na Ainhoa varen dirigir als artistes. Cada día ho fan millor i ses seves cares ho diuen tot. A seguir disfrutant igual!!!


@basquetsareal
#fembasquet

 

COLLAGE1

 

 

 

 

Idiadamunicipal1El dissabte es va cel-lebrar al pavelló Joan Pau II del Col.legi Sa Real la primera diada d'aquesta temporada. Un total de 12 equips dels clubs C.B.Sa Bodega, C.E.Can Cantó, Cric Ses Salines, C.B.S'Olivera, C.B.Formentera i C.E. Basquet Sa Real, varen omplir les cuatre pistes disposades per la competició.

Mes de 150 nins i nines varen predre part a una animada jornada de basquet de la cual varen disfrutar els cents de familiars que ompliren ses grades i pistes exteriors.

Per participació una de ses mes importants dels darrers anys en que s'havia reduit el nombre de participants. Ara pareix que es comença a invertir sa situació i esperem creixer en equips i participants de cara a la proxima Diada que es celebrarà el próxim 9 de Novembre a la mateixa instalació. Idiadamunicipal2

De moment bones sensacions i moltes ganes de seguir traballant a la promoció del nostre esport dins el nostre col.legi on desitjam poder ampliar molt pronte el nombre de jugadors.

 

Fotos de la I Diada