foto1
Temporada 2019-2020
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Il.lussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

  Cartell Escoles Sa Real2019 2020Comença el treball a les escoles de basquet Sa Real #fembasquet.


Desde aquest dimecres estiran en marxa els grups de 5e y 6e que corresponen a la categoría MINI. El proxim dimecres dia 16 començaran el grups de 3e y 4t que corresponen a la categoria PREMINI i el dia 30 ho faran els mes petits P4, P5, 1o y 2o.

¿Encara no has probat a jugar? Vine qualsevol de aquests dies i prova amb nosltres t'ho passaras genial!! Tenim moltes activitats preparades iels millors entrenadors per aprendre a jugar i disfrutar amb el basquet.

Vina., Proba, repeteix i viu el basquet amb nosaltres!!!


@basquetsareal

#fembasquet

 

 

INVITACIÓN

El Patronat d'esports de l'Ajuntament d'Eivissa i el Club Esportiu Basquet Sa Real han signat per 4t any consecutiu la organització i coordinació de l'escola municipal de basquet. El club desenvolupará la promoció als diferents col·legis de Vila amb la colaboració de tots els clubs del Municipi.

 

 

Totes les fotos de les diades

Ndiada0001.jpgova diada a Sa Real. Les pistes exteriors de Sa Real s'han omplert de petits grans jugadors que han fet les delícies dels seus pares. Molt bon ambient com sempre i molta il·lusió la que destil·len aquestes petites "estrelles".
Club Esportiu Basquet Sa Real #fembasquet

46501451 709614552765016 9034752616701100032 nEl passat dissabte es va a dur a terme a les pistes del col·legi Sa Real, la disputa de la 3a diada d'Escoles Municipals. Mes de 170 nins preguerent part a la convocatoria de aquesta setmana. Els nostres Babys de P5 s'enfrentaren a Sa Bodega, mentres els iniciacio de 1er y 2on jugaren contra Ses Salines. Un demati molt divertit aprofitant el bon dia que ens varem trobar.
@basquetsareal #fembasquet

escuelasweb1.jpg

 

Aquest dissabte es va celebrar a mitjes la primera Diada de la temporada de les Escoles Municipals al menys fins que la pluja ens va arruinar el día a tots. Llastima perque els nens tenien moltes ganes de començar la seva petita competició.

Enguany tenim 8 equips iniciació que en principi prendrán part a aquestes diades, Ses Salines 1, Ses Salines 2, Can Canto 1, Can Canto 2, Sa Bodega, S'Olivera, Sa Real 1er i Sa Real 2on.

Es jugarán 6 quarts de 8 minuts amb un minut de descans entre parts a la fí de que els nins juguin mes temps.

En quant a la categoría Baby Sa Real presentará 2 equips P4 i P5, la resta queda per confirmar.

Els partidets es jugarán en funció dels grups que es presentin a la Diada.

 GALERIA FOTOS ESCOLES DE BASQUET