foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

copaaoninfm

Sa Real Planells Arquitectura técnica no va poder amb un millor PDV A que es mostrà molt mes fort durant tot el partit i que al final es va impossar al nostres per 45 - 74. Enhorabona als nostres jugadors per la seva feina aquest cap de setmana ara a seguir treballnat per mijorar en un futur, Moltissimes felicitats i molta sort  als guanyadors  que representaran a Eivissa a la Supercopa AON a Palma el próxim 21 de setembre

.
@basquetsareal
#fembasquet

F2905

El nostro infantil Sa Real Planells Arquitectura Tecnica ha guanyat el primer partit de la liguilla final de la fase insular per 77 - 54 a Can Canto A. Ahir va eliminar al seu germa  petit  Sa Real Medori Electricidad per 42 - 92. Aquesta tarde a partir de les 17.00 hrs. S'enfroten al PDV A a lo pot esser la final de la fase.

Vina a animar vos esperam!!!

COPA AON INFANTIL MASCULINO

@basquetsareal

#fembasquet

Campionat Balears Infantil Masculi.jpg Muro acollirà aquest cap de setmana el Campionat de Balears Infantil Masculí

Des de divendres horabaixa fins diumenge dematí, 4 equips competiran per aconseguir el títol autonòmic i la classificació al Campionat d'Espanya.

Bàsquet Sa Real Ferreteria Vargas, Imprenta Bahía, La Salle Mahón i La Salle Palma disputaran el campionat masculí.

A més a més, la segona jornada del campionat masculí es retransmetrà en directe per TDT a través de FIBWI i del canal de YouTube de la Federació. Són els partits Bàsquet Sa Real - La Salle Palma (10:00) i Imprenta Bahía San Agustín - La Salle Mahón (12:00).

Els nostres aniran amb molta il.lusió i amb moltes ganes de fer-ho tant be com els companys del mini.

Molt bona Sort equip!!!

 Aquí teniu els horaris i enfrontaments: 

Campionat Balears Infantil Masculicalendari.jpg

faseinfantil.jpgSa Real Ferreteria Vargas lluitara aquest cap de setmana per el titol infantil que dona plaça per disputar  el próxim Campionat de Balears de la categoría que es disputarà a Mallorca.  A per totes equip!!!
@basquetsareal #fembasquet

infantil.jpgEls intantils guanyaren a un disputat partit 71 - 60 a Sa Bodega. Al partit passat els nostres tan sols havien pogut guanyar per 5 punts de diferencia lo que anunciaba un partit molt complicat al Joan Pau II. Aixi el encontre va despertar molta atenció i el Joan Pau II va registrar una bona entrada per veure el encontre.

Els nostres sempre dugueren el comanament del partit i no deixaren mai que Sa bodega agafes el relleu al marcador. si be els blaus aconseguien reduir diferencies durant l'encontre, els nostres pronte tornaben a distanciar-se.

A falta de tres jornades els nostres no tenen asegurada encara matematicament la primera plaça pero no s'aventura cap desfeta que ens fasi perdre 3 partits seguits. Aixi si la setmana vinent guanyem a la pista de Ses Salines confirmariem la posibilitat de organitzar la fase final al nostre pavelló Joan Pau II.