Infantil Masculí

foto1
Temporada 2017-2018
foto1
Escoles de Formació
foto1
Noves Il.lusions
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Campions Copa AON INF MAS 2017
Benvinguts a Basquet Sa Real
IMG 20180517 WA0012Este fin de semana  todo el club básquet Sa Real se desplazará a Formentera para dar apoyo a nuestros/as infantiles que juegan el campeonato de Baleares. Mucha ilusión hay puesta en nuestros chicos que por su trayectoria y trabajo pueden estar en la lucha por el título. Para nuestras chicas es un poco más difícil pero el sólo hecho de estar aquí demuestra el gran trabajo que han realizado durante la temporada. Este es su premio y a buen seguro van a disfrutarlo y darán todo lo que llevan dentro. Así chicos/cas lucha, ilusión y sobretodo disfrutar y hacernos disfrutar con vosotros ahí estaremos todos.
Força Sa Real @basquetsareal #fembasquet #thechill

CampeoneasEls dos equips Infatils campions de les fases masculina i femenina disputarán els próxims 18,19 i 20 de maig el campionat de Balears de la categoría que enguany es jugará a Formentera.

Per a les nines es un inesperat premi donat que no partien com favorites per el titol. Tot i aixi la seva feina i el cor que hi han possat durant tota la competició las ha duit a fer-se amb el titol. Ara al Balear acudirán com a repressentant de les pitiuses on intentarán donar lo millor que tenen.

Per altra banda els nins havien dominat amb molta diferencia durant tot l'any a nes seus oponets. Aixi i tot la preparació per aquesta fase a estat intensa i molt traballada a fin de evitar qualsevol ensurt. Al final brillants partits que donen una gran imatge de l'equip. Al campionat de Balears s`hi va amb moltes ganes de conseguir lo maxim. Després del titol de campio de la copa AON obtingut al inici de la temporada l'equip es perfila com uns dels candidats a fer-se amb el titol de campió. Així pues Formentera que sira la seu del campionat espera als nostres representants.

Força Sa Real!!! A Conquerir Formentera!!!

 

IMG 20180422 WA0003Els infantils del Aridos y Prefabricados han disfrutat d'uns dies de convovencia. Aprofitant que el dissabte jugaben el seu darrer partit de lliga contra el C.B. Formentera han quedat a l'lla veinada per dsifrutar de uns dies junts. El cos técnic els havia preparat una serie d'activitats ludiques que ha fet que s'ho passasin genial.

 

SarealsessalinescalenEls infantils han fet una temporada inmaculada traduint tots el seus partits en victories i a mes marcant unes grans diferencies contra els rivals.

A la fase que han disputat al pavelló Joan Pau II no ha estat gens diferent aixi el dijuos varen començar la competició desfense de Sa Bodega per 16 - 67.

El Dissabte al dematí s'emfrontaren a Sant Antoni al que tancaren marcador al primer quart 4-55.

El diumenge a la tarda jugaren contra Ses Salines. Partit que afrontaren amb un gran marge de punts a favor per proclamarse campions. Els nostres no varen fallar i tornaren a donar una lliço de basquet tancant acta novament 73-21.

Grandisima feina dels nins i del cuadre técnic format per Miquel Tomas, Sera Blanquez e Isma Sureda. Enhorabona!!!

064Els nostres infantils han disputat el prestigios torneig MHL 2018 que es disputa a Zaragossa i que conta amb bona part dels millors equips de la categoria a nivell d'espanya. Entre ells el Movistar Estudiantes i Baskonia.

L'equip dirigit per Miguel Tomas i Serafin Blanquez ha realizat un incrible torneig quedan clasificat a la 7a plaça.

Molt bona preparació de cara a la fase i si arribam al posterior campionat de Balears.

Vos deixam els resultats dels partits.

 

 

 

 

 

 

 

159

160

 

163

166202225