foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

126845961 2877048499196256 4214100182137305403 nEl cap de setmana ens va portar l'estrena a la competició de dos equips, el junior masculi que guanyà a Ses Salines 53-51 a casa i el Infantil Masculi B Medori Electricitat que visità la pista del PDV.

Els de Jaume Costa aguantaren al equipo local molt superior, fins el 3er quart acabant 79-29. Molta feina encara per endevant per al nostres.

Els cadets Sa Real Ferreteria Vargas jugaven fora casa a la pista de Can Canto B. Els de Serafín Balnquez tornaren a tenir un partit molt facil amb un rival que en cap moment podia presentar oposició als nostres. 26 - 119 al marcador final i sense historia.

El infantil A Sa Real Velamar tampoc va tenirrival devant de un Ses Salines al que tancaren acta al segon periode 55 - 4. Els de n'Andrea Tur hauran d'esperar a la lliga per trobarse amb equips mes forts que els hi compliquin ses coses.

El junior Femeni Sa Real Fundació Vilas va guayar a la pista d'es Pratet contra Can Canto per 45 - 71 donant molt millor imatge que a partits anteriors.

 

 

 

Foto: @basquetPDV

hugoramonSa Real Velamar guanyà 35-86 a Sant Antoni i tornà a tancar acta al equip local. El Infantil de Andrea es mostrà molt superior al seu rival. Ara toca setmana sense competició aixi que a preparar be els próxims encontres.

jordi1
El Infantil masculí A Sa Real Velamar guanyà al seu debut a la competició 72 - 22 al Sant Antoni Eivissa Feeling. a l'inici de partit els nostres es mostraren dubitatius i fallaren moltes cistelles facils. A mesura que va anar passant el temps els jugadors de Andrea Tur es varen anar ficant en partit i marcan diferencies al electronic fins arribar a tancar acta al minut 3 del cuart periode al tenir 50 punts de diferencia.
Molt bona feina equip a seguir treballant!!!
 
 

copaaoninfm

Sa Real Planells Arquitectura técnica no va poder amb un millor PDV A que es mostrà molt mes fort durant tot el partit i que al final es va impossar al nostres per 45 - 74. Enhorabona als nostres jugadors per la seva feina aquest cap de setmana ara a seguir treballnat per mijorar en un futur, Moltissimes felicitats i molta sort  als guanyadors  que representaran a Eivissa a la Supercopa AON a Palma el próxim 21 de setembre

.
@basquetsareal
#fembasquet

F2905

El nostro infantil Sa Real Planells Arquitectura Tecnica ha guanyat el primer partit de la liguilla final de la fase insular per 77 - 54 a Can Canto A. Ahir va eliminar al seu germa  petit  Sa Real Medori Electricidad per 42 - 92. Aquesta tarde a partir de les 17.00 hrs. S'enfroten al PDV A a lo pot esser la final de la fase.

Vina a animar vos esperam!!!

COPA AON INFANTIL MASCULINO

@basquetsareal

#fembasquet