foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real
III CAMPUS SA REAL PACO REDONDO CATALÁNpUn any més presentem el nostre campus de juliol.🏀🏀🏀🌞🌞
Tornem de nou amb més i millor bàsquet ⛹️♂️⛹️♀️con Paco Redondo i Juan Trapero dirigint al nostre cos d'entrenadors.
Nous reptes, nou enfocament de treball per millorar les teves capacitats. Com a novetat tindrem part dels entrenaments amb anglés 😉 Familiaritza't amb els termes del basquet al seu idioma natal. Com cada any tindrem noves i grans visites 🤩🤩 que vos anirem explicant.
No vos ho perdeu vos esperem un any més.
 
 

@basquetsareal
#fembasquet
#cpr

selfiEl SELFI de Sergi Llull va donar per acabada una increïble setmana de basquet que va començar el diumenge 12 amb el II Clinic Sa Real, que a pesar de no poder contar amb el Jaume Ponsarnau va gaudir de tres xerrades de gran qualitat i que varen ampliar-se a la taula rodona que es va muntar al dinar.

 

El II Campus del Paco Redondo ha estat una veritable experiència amb molts de sentits. Degut a tots els problemes que em viscut tots durant la Pandemia del COVID-19, em  afrontat tots junts les pautes marcades prenen totes les mesures que ens dictava Sanitat i Federació i que tots els entrenadors i jugadors/es han respectat estrictament aprenent tots a conviure amb elles d’una manera digna de menció i que ens a reforçat com a persones. El comportament dels jugadors i jugadores amb aquest aspecte a estat exemplar.

 

Enguany hem tingut ple d’inscripcions amb 61 jugadors/es lo que ens dona la confirmació que el campus s’ha consolidat com la gran aposta de formació que es per als nostres jugadors/es i entrenadors/es.

 

La proposta Física i Técnica que ens han dut Paco Redondo i  Juan Trapero ens ha millorat com a jugadors/es i entrenadors/es i ens portem molts de coneixements, rutines i hàbits que ens faran millors al nostre basquet.

 

Com dèiem ha estat tota una experiència que també ens a vingut de la visita de Rudy Fernández, Tamara i Alberto Abalde, Edy Tavares i Segi Llull que ens han portat tots els seus coneixements i vivències compartits amb els jugadors/es. Un quintet de luxe per al campus i del que tots han gaudit.

 

entrenadoresIIcampuspacoredondo

Un campus com aquest a sa nostra illa no seria possible sense la ajuda dels patrocinadors PALLADIUM HOTEL GROUP i el PATRONAT D’ESPORTS de l’AJUNTAMENT d’EIVISSA a demés de la resta de col·laboradors als que agraïm la seva aportació i als que esperem siguin amb noltros a la tercera edició del campus.

DireccionCPR20Agrair a Paco Redondo i Juan Trapero la seva implicació amb basquet Sa Real no tan sols al campus si no també a la resta de aquesta difícil temporada durant el confinament on ens han ajudat a jugadors i entrenadors a dur-la de millor manera.

Ara em acabat i esperem que tots passeu un bon estiu. Que tingueu molts d’èxits a la nova temporada. Vos esperam al IIIer Campus Sa Real Paco Redondo

 

La conta enrere a començat!!!

marcoIIcampuspacoredondo

FOTOS DEL CAMPUS

 

sesion2 1Els jugadors i jugadores del club i dels campus varen disfrutar d'una sesió de preparació física per part de Juan Trapero.

Durant una hora, Juan ens va explicar i mostrar una bateria d'exercicis de EQUILIBRI, CORE i FORÇA per millorar el nostre físic. Molt de detalls i formes de treballar que ens ajudaran a millorar com jugadors.

Entrenadors i jugadors varem prendre bona nota de tot per aplicar-ho a partir d'ara a les nostres sesions y sobretot aquests dies per preparar la tornada a la feina.

Esperam poder tornar a treballar amb el Juan Trapero ben aviat al II Campus Paco Redondo. Gracies Crack!!!

@basquetsareal
#fembasquet  

#volveremosmasfuertes

 

 

 

sesion2 2sesion2 3sesion2 4

tamarayalberto.png

Desde el II Campus Sa Real Paco Redondo Eivissa 2020 volem informar-vos que ja tenim confirmats els primeres jugadors que ens acompanyaràn a n'aquesta edició.

Si el l'any passat varem contar am la presencia a pista de Santi Yusta i Fabien Causeur  amb els que els campistes disfrutaren compartint pista i exercicis, aquest any tenim la primera sorpresa.

Tamara i Alberto Abalde jugadors tot dos dels primers equips de Valencia Basket i de la Selección Espanyola estiràn durant TOT el campus interactuan amb tots vosaltres.

Tamara es jugadora de Valencia Basket amb el que ha disputat la Lliga Femenina. La seva posició desde el seu 1’90m es la de Ala Pivot. Es internacional Absoluta amb la selecció Espanyla, haguent disputato els Jocs Olimpics de Pekín i el Eurobasket 2009 on guanyà el Bronce l  l'Or a l'Europeu 2019.

Trajectoria

Palmarés

Selecció espanyola

Per la seva part Alberto es jugador de Valencia Basket amb el que a partir d'aquesta setmana disputarà la fase final de la ACB. Amb el seu 2.02m juga d'Aler. Ha estat internacional Absolut amb la Selecció Espanyola disputant les finestres de clasificació per al mundial 2019.

Dos grans jugadors amb els que podrem treballar junts la nostra millora física i técnica de la ma de Juan Trapero i del nostro director Paco Redondo.

Aquesta no sirà la única sorpresa que vos tenim preparada, vos anirem informant a mesura que se atraquin les dates del Campus.

Fins Aviat!!!

firmamail.jpg

sesion1_6.jpgEls jugadors i jugadores del club i del campus Sa Real Paco Redondo han pogut disfrutar aquesta tarda d'una sesión de técnica de bot que ha estat molt divertida i que ens ha servit para començar a posarmos una altra vegada en marxa. Aquesta es una de les iniciatives que esteim realitzant amb els nostres jugadors per preparar-los i animar-los de cara a la reanudació de les activitats esportives. Tots tenim moltes ganes de retrovarmos baix la cistella i amb la pilota, així que no hi ha millor manera que anar carregant pilas encara que sigui via internet. Demá li toca torn a Juan Trapero preparador físic del Campus Sa Real Paco Redondo que ens propondrà rutines pea anar agafant tono per el retorn.

 


@basquetsareal
#fembasquet
#volveremosmasfuertes

 

 

 

sesion1_2.jpgsesion1_3.jpgsesion1_4.jpg