foto1
Temporada 2019-2020
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Il.lussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

tamarayalberto.png

Desde el II Campus Sa Real Paco Redondo Eivissa 2020 volem informar-vos que ja tenim confirmats els primeres jugadors que ens acompanyaràn a n'aquesta edició.

Si el l'any passat varem contar am la presencia a pista de Santi Yusta i Fabien Causeur  amb els que els campistes disfrutaren compartint pista i exercicis, aquest any tenim la primera sorpresa.

Tamara i Alberto Abalde jugadors tot dos dels primers equips de Valencia Basket i de la Selección Espanyola estiràn durant TOT el campus interactuan amb tots vosaltres.

Tamara es jugadora de Valencia Basket amb el que ha disputat la Lliga Femenina. La seva posició desde el seu 1’90m es la de Ala Pivot. Es internacional Absoluta amb la selecció Espanyla, haguent disputato els Jocs Olimpics de Pekín i el Eurobasket 2009 on guanyà el Bronce l  l'Or a l'Europeu 2019.

Trajectoria

Palmarés

Selecció espanyola

Per la seva part Alberto es jugador de Valencia Basket amb el que a partir d'aquesta setmana disputarà la fase final de la ACB. Amb el seu 2.02m juga d'Aler. Ha estat internacional Absolut amb la Selecció Espanyola disputant les finestres de clasificació per al mundial 2019.

Dos grans jugadors amb els que podrem treballar junts la nostra millora física i técnica de la ma de Juan Trapero i del nostro director Paco Redondo.

Aquesta no sirà la única sorpresa que vos tenim preparada, vos anirem informant a mesura que se atraquin les dates del Campus.

Fins Aviat!!!

firmamail.jpg

sesion2 1Els jugadors i jugadores del club i dels campus varen disfrutar d'una sesió de preparació física per part de Juan Trapero.

Durant una hora, Juan ens va explicar i mostrar una bateria d'exercicis de EQUILIBRI, CORE i FORÇA per millorar el nostre físic. Molt de detalls i formes de treballar que ens ajudaran a millorar com jugadors.

Entrenadors i jugadors varem prendre bona nota de tot per aplicar-ho a partir d'ara a les nostres sesions y sobretot aquests dies per preparar la tornada a la feina.

Esperam poder tornar a treballar amb el Juan Trapero ben aviat al II Campus Paco Redondo. Gracies Crack!!!

@basquetsareal
#fembasquet  

#volveremosmasfuertes

 

 

 

sesion2 2sesion2 3sesion2 4

charla-entrenadores.jpgGran rato el que hemos pasado los entrenadores del club y el campus PRC, compartiendo basket con Paco Redondo y Juan Trapero. Esta proxima semana compartimos sesiones tecnicas y fisicas con los jugadores del club y el campus. Gracias Amigos!!!
Todos juntos empezamos de nuevo. Preparando y desarrollando la puesta apunto para el final de temporada y a nuestro II Campus Sa Real Paco Redondo. 
Volveremos Mas Fuertes!!!
@basquetsareal
#fembasquet

sesion1_6.jpgEls jugadors i jugadores del club i del campus Sa Real Paco Redondo han pogut disfrutar aquesta tarda d'una sesión de técnica de bot que ha estat molt divertida i que ens ha servit para començar a posarmos una altra vegada en marxa. Aquesta es una de les iniciatives que esteim realitzant amb els nostres jugadors per preparar-los i animar-los de cara a la reanudació de les activitats esportives. Tots tenim moltes ganes de retrovarmos baix la cistella i amb la pilota, així que no hi ha millor manera que anar carregant pilas encara que sigui via internet. Demá li toca torn a Juan Trapero preparador físic del Campus Sa Real Paco Redondo que ens propondrà rutines pea anar agafant tono per el retorn.

 


@basquetsareal
#fembasquet
#volveremosmasfuertes

 

 

 

sesion1_2.jpgsesion1_3.jpgsesion1_4.jpg

Presentacion IICPR2020

Ahír dilluns es presentà al Patronat d esports d'Eivissa la segona edició del nostro campus Sa Real Paco Redondo 2020.

Al acte han asistit  Paco Redondo director del campus, Juan Trapero preparador fisic, Elena lopez regidora d'esports de l'ajuntament d'Eivissa e Iñaky Bau director de marketing de Palladium Hotel Group.
 
El president del club Alberto Vide a agraït a la institució local i a Palladium Hotel Group el seu incondicional recolçament a aquesta iniciativa del Club Basquet Sa Real que per segon any es presenta a l'illa, ja que sense ells i la resta de col-laboradors el campus no veuria la llum. També va tenir unes paraules per el Paco Redondo i el Juan Trapero que una vegada acabada la primera edició no varen dubtar ni un segon en possar mans a la feina per tornar l'any següent amb un proyecte encara millor dirigit als jugadors i tècnics de les Illes Pitiüses.
 
Per sa seva part Elena López va resaltar la importancià que te per al Ajuntament d'Eivissa i el seu Patronat d'esports, poder ajudar a atracar als jugadors i tècnics locals una oportunitat com aquesta de treballar i aprendre al máxim nivel de qualitat sense haver de surtir de sa nostra illa.
 
Iñaky Bau Agraï per part de Palladium Hotel Group que es contàs un any més amb ells per aquet tipus de iniciatives que busquen la millora dels esportites i técnics de Balears i concretament de sa nostra illa i que a mes treballen en el reforç dels valors com la mentalitat guanyadora, el compròmis am l'esport i la feina amb equip amb els que s'identifiquen plenament.
 
El Paco Redondo va comentar que el projecte d'enguany millorará el del passat any degut a la experiència de la primera edició. Enguany s'ampliará les jornades fins el dissabte dematí on es vol involucrar i fer arribar el campus a les families que ens duen els seus fills per que els eduquem a l'esport i als valors perque visquin de primera ma la feina dels petits. La feina que hi ha darrera dels entrenaments amb el pares es molt important i es vol resaltar aquest fet. Per altra banda reafirmà l'aposta del club amb la importancià de la formació incondicional dels tècnics del club i locals que col.laboren al campus i els altres que també podràn gaudir del Clinic que de manera paral.lela s'impartirà com l'any passat.
 
Paco Redondo va confirmar la asistencia al campus del Eddy Tavares jugador del Real Madrid Baloncesto que participarà a les diferents activitats del campus.
 
Una segona edició que dura moltes més sorpreses que anirem comunicant i sobretot molt de BASQUET.
 
Una oportinitat única d'aprendre amb els millors
 
Toda la info en www.basquetsareal.com
@palladiumhotelgroup
@ajuntamentdeivissa
@basquetsareal
#fembasquet