foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

sacabaneta sarealcdEl cadet Sa Real Aridos y Prefabricados va viatjar fins a Mallorca per disfrutar de uns dies de convivencia amb els nostres amics del Club Basquet Sa Cabaneta. La bona relacio entre les dues entitats que ja han gaudit els darrers anys de altres intercambis ens a permes disputar un parell de partitis amistosos amb diferents equips de l'illa grossa.

No sense primer viure una odisea per arribar-hi perque el vol que havia de dur el nostre equip a Palma es va cancelar i els nostres degueren corre fins al port per agafar un vaixell que arribava a les dotze del vespre al port de Palma. D'aquesta manera es va tenir que suspendre el partit del dimecres tarda, Al que si es varen disputar varen esser el de dijous demati i tarda. Al primer els nostres s'enfrentaren als locals de sa cabaneta als que derrotaren per 55 - 71 a un molt bon partit de tot dos equips. A la tarda ens esperaba el tercer equip a la clasificacio de la lliga mallorquina el Pla de na Tesa. Els mallorquins varen mostrar el galons i guanyaren 76 - 61.

Molt bon test per al nostres que segueixen preparant-se a tope per intentar millorar cada dia.

planatesasarealcd

 

estudiantessarealcdmEl nostre cadet Sa Real Aridos y Prefabricados tambe va prendre part a la Copa Nacional Toyota que es va disputar a Sant Jordi. 

L'equip cadet venia de jugar uns amistosos a Palma i es presentava al torneig just baixar de l'avió amb qualque baixa i amb el reforç dels cadets del segon equip cadet.  A la primera jornada va perdre 25 -109 contra Valencia Basquet.

A semifinals es varen enfrentar amb l'Estudiantes madrileny l'altre gran equip convidat a la copa. Ses estudiantils no varen donar oportunitat tampoc al nostre equip masculi i de sa mateixa manera que al femeni varen guanyar facil  149 - 41

Molt bona experiencia la d'aquest torneig. Gracies al Cric Ses Salines per la seva convidada i felicitats per aquest event.


@basquetsareal #fembasquet

 

IMG 20181118 WA0060El Cadete Sa Real Pizzeria Da Nino va guanyar al seu desplaçament a Formentera 42 -117. Bon partit dels de Serafin que varen lluitar molt durant tot l'encontre. Ara a seguir treballant per millorar cada dia a la lliga.
@basquetsareal #fembasquet

BNRSBpizzeriadanino.jpgEls cadets segueixen completant la seva posada a punt per a la lliga que al final veurà retardat el seu inici fins al 20 d'octubre.
Aquest dissabte van rebre la visita de l'equip cadet masculí de ses Salines. Tots dos equips van realitzar un bon partit amb molt de ritme típic de pretemporada.
Les diferències no van ser molt grans fins a l'últim periodicitat en on Sa Real va mantenir el ritme i trec el marge final que li va donar la victòria per 63-43.
Bona feina dels xavals que segueixen així al màxim de cara a l'inici de la lliga.

Gràcies als companys de Ses Salines per compartir aquesta tarda de bàsquet amb nosaltres.

cachesacabanetAquest cap de setmana hem organitzat un petit torneig de categoría cadet aprofitant la tornada de la convivencia que varem fer dies abans amb els nostres amics del Club Basquet Sa Cabaneta de Mallorca. Sa Real Cache Cache, Sa Real Aridos y Prefabricados, Ses Salines i C.B. Sa Cabaneta han disputat un quadrangular que a la fi ha caigut en mans dels mallorquins que amb un molt bon joc han contat els seus encontres per victories, segon clasificat a quedat Ses Salines,  tercer Sa Real Aridos y Prefabricados i tancant la calsificació Sa Real Cache Cache.

Una gran experiencia que esperam poder tornar a repetir amb altres categories també. Gracias a tots per sa vostra participació i per deixar-nos difrutar de sa vostra companyia.

 

Llegeix més...