foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

cad1Molta diferencia amb tot dos equips. Els nostres no donaren cap opció als Saliners que lluitaren como pogueren amb un equip que durant els 2 primers periodes anotaven amb moltissima facilitat  acabant 69 - 26 al descans. La segona part no va tenir mes história amb un partit acabat. 

123372350 10160331631433032 4703163363427837701 oEl cadet Sa Real Ferreteria Vargas va debutar a la competició aquest diumenge visitant la pista del C.B. Sant Antoni Ibiza Feeling. Victòria dels nostres 23-144 davant els locals que van lluitar tot el que van poder davant un intens rival que no els va donar opció en tot el partit. Una alegria el tornar a poder competir amb altres equips, ens faltava la competició, com la trobàvem a faltar. Ara toca seguir treballant dur per millorar dia a dia. Bravo nois !!!
 
 
@basquetsareal

 

sacabaneta sarealcdEl cadet Sa Real Aridos y Prefabricados va viatjar fins a Mallorca per disfrutar de uns dies de convivencia amb els nostres amics del Club Basquet Sa Cabaneta. La bona relacio entre les dues entitats que ja han gaudit els darrers anys de altres intercambis ens a permes disputar un parell de partitis amistosos amb diferents equips de l'illa grossa.

No sense primer viure una odisea per arribar-hi perque el vol que havia de dur el nostre equip a Palma es va cancelar i els nostres degueren corre fins al port per agafar un vaixell que arribava a les dotze del vespre al port de Palma. D'aquesta manera es va tenir que suspendre el partit del dimecres tarda, Al que si es varen disputar varen esser el de dijous demati i tarda. Al primer els nostres s'enfrentaren als locals de sa cabaneta als que derrotaren per 55 - 71 a un molt bon partit de tot dos equips. A la tarda ens esperaba el tercer equip a la clasificacio de la lliga mallorquina el Pla de na Tesa. Els mallorquins varen mostrar el galons i guanyaren 76 - 61.

Molt bon test per al nostres que segueixen preparant-se a tope per intentar millorar cada dia.

planatesasarealcd

 

estudiantessarealcdmEl nostre cadet Sa Real Aridos y Prefabricados tambe va prendre part a la Copa Nacional Toyota que es va disputar a Sant Jordi. 

L'equip cadet venia de jugar uns amistosos a Palma i es presentava al torneig just baixar de l'avió amb qualque baixa i amb el reforç dels cadets del segon equip cadet.  A la primera jornada va perdre 25 -109 contra Valencia Basquet.

A semifinals es varen enfrentar amb l'Estudiantes madrileny l'altre gran equip convidat a la copa. Ses estudiantils no varen donar oportunitat tampoc al nostre equip masculi i de sa mateixa manera que al femeni varen guanyar facil  149 - 41

Molt bona experiencia la d'aquest torneig. Gracies al Cric Ses Salines per la seva convidada i felicitats per aquest event.


@basquetsareal #fembasquet