foto1
Temporada 2019-2020
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Il.lussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

Les cadets han guanyant aquest diumenge demati a Ses Salines per 75 a 42 al darrer partit de la fase proclaman-se campiones insulars i obtenguen plaça per disputar el campionat de Balears de la categoria que tindra lloc a Mallorca les dates 20,21 i 22 d'abril.

El partit no ha estat gens vistos segurament per que ses nostres despres de la derrota del dia anterior de Ses Salines a mans de Can Canto deixaba el titol a ses mans de les colegials.  Despres de uns primers minuts en els cuals Ses Salines es va permetre anar per devant al marcador, Sa Real va fer un primer despegue i al descans ja anava 16 punts dalt. A la segona part no se li va donar cap tipo d'opció al contrari i arribaren als minuts finals jugant les jugadores menos habituals que donaren la cara perfectament.

 

Al final les jugadores i el cos técnic celebraren la vistoria juntament amb tot el public del club que avui demati havia acudit al pavelló.

 

 

 

 

 

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/I1WJ8o-gP3k" width="560" heigth="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

 

<iframe