foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

MariadelaOsamini2

L'equip Valencià del Pickent Claret que milita a la categoria Femenina 2 del bàsquet espanyol, ha convençut a la nostra jugadora Maria de l'Óssa per unir-se a l'equip de categoria cadet de l'entitat.

Maria que des de molt nena sempre ha viscut el bàsquet com una cosa molt important dins la seva vida, sempre ha somiat amb una oportunitat com aquesta, poder seguir creixent com a jugadora en un club que aspira a les millors cotes nacionals. Tant a nivell de base com amb el seu primer equip que per quart any consecutiu militarà a la categoria de plata del bàsquet femení nacional.

L'oferta li ha vingut després de l'espectacular temporada de la base taronja en què ha alternat l'equip infantil i cadet de l'entitat. En la categoria infantil el seu lideratge va portar al grup a aconseguir el campionat de lliga insular donant la sorpresa de la temporada i permetent disputar en dates posteriors el campionat de Balears a l'illa de Formentera a on varen tenir una més que digna participació. A sa Fase d' Eivissa Maria va arribar a anotar ni més ni menys de 58 punts en el segon partit que el Fundació Vilas va disputar contra Can Cantó. També va formar part de la plantilla de l'equip cadet que van guanyar imbatudes la lliga insular i van disputar el campionat de Balears a Palma de Mallorca.

En acabar la temporada María va participar en la Summer League a Manacor (Mallorca) on va compartir pista amb moltes de les millors jugadores Balears i algunes Valencianes destacant en gran manera i sent triada MVP de la seva categoría. Allà va coincidir amb el coordinador de l'equip Valencià que va prendre nota de les seves aptituds. Però no va ser fins a la seva participació al MariadelaOsaminicampus Winners on definitivament li van oferir aquesta oportunitat després de demostrar la seva capacitat amb part de les millors jugadores nacionals.

El club Valencià torna a pescar al basket femení de l'illa d'on van sortir a formar part d'aquest mateix club Maika González actualment enrolada en les files de Sant Adrià, Irina Viñals que en la present temporada abandona l'entitat i encara allà amb les que compartirà colors Vicky Parra que forma part del júnior femení i Elsa Hernández que ho farà en el Femenina 2.

Maria ha participat també al Campus Talent de la FBIB durant aquest mes de juliol on manté les seves perspectives de seguir en l'òrbita de la selecció Balear on ja va militar en la temporada 15-16 sent Mini.

Aquest pròxim 23 d'agost començarà la pretemporada amb el seu nou equip, un grup molt compacte que va aconseguir la 4 posició del campionat infantil d'aquesta passada temporada i que vol repetir gestes en la present campanya. De ben segur Maria podrà aportar tot el seu carisma a aquest equip i ajudar a aconseguir les metes marcades.

 

mariacampeonaDes d'aquí volem desitjar-la més gran de les sorts en la seva nova aventura i prometre-li que a més de trovar-la molt a faltar, la seguirem en el seu dia a dia des d'aquest seu club de naixement basquetbolístic.

Molts èxits Marieta !!!

 

MariadelaOsa3