foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

presentacion CPR21El III Campus de Bàsquet Sa Real Paco Redondo tindrà lloc del 12 al 17 de juliol al pavelló Joan Pau II del col·legi Sa Real amb el suport del patrocinadors principals l'ajuntament d'Eivissa, Palladium Hotel Group i la resta de col.laaboradors.

La present edició a l'estil de les anteriors comptarà amb la presència de jugadors i jugadores de primer nivell. Aixi rebrem la visita del jugador Felipe Reyes. També s’està valorant la presència a Eivissa dels jugadors Carlos Alocén i Usmán Garuba, en funció de la disponibilitat que dels compromisos esportius que tinguin. També està confirmada la visita de la ex jugadora Amaya Valdemoro que explicarà la seva experiència a les persones participants al campus.

A la presentació hi ha assistit, la regidora d’Esports, Elena López, acompanyada de Paco Redondo, entrenador ajudant del Real Madrid Baloncesto ACB, Juan Jesús Trapero, preparador físic del Real Madrid Baloncesto ACB, Alberto Vide, president del Club Esportiu Bàsquet Sa Real a més de Jose Antonio Piqueras que és el coordinador del campus.

La regidora d’Esports, Elena López, ha afirmat que ’el Campus Paco Redondo és un esdeveniment consolidat a la nostra ciutat i és una ocasió única de poder ajudar a que la joventut de la nostra ciutat a que tingui una oportunitat de conèixer de primera mà tècniques esportives i entrenaments específics de la mà d’esportistes molt valuosos, sense haver de sortir de l’illa’.

Per la seva banda, Paco Redondo, ha afirmat que aquest campus també està dirigit en fer un treball de formació amb els tècnics i entrenadors i entrenadores de l’illa d’Eivissa. En la part formativa, enguany el campus incorporarà parts de l’entrenament en anglès per tal de que els infants tinguin un coneixement global, així com desenvolupar un treball més participatiu amb els infants’.

El campus, pensat per a esportistes des de la categoria de bàsquet mini fins a cadets (nascuts entre el 2003 i el 2010), compta amb places limitades i un preu de 170 euros i les inscripcions ja estan obertes al públic a través de la pàgina del Club esportiu Basquet Sa Real.

El campus tindrà lloc des del dilluns 12 de juliol al 16 de juliol en horari de 17.00 a 20.30 hores. Al llarg dels dies del Campus, s’ofereix la possibilitat als infants de conèixer jugadors i jugadores professionals, i poder fer preguntes de la seva feina, tècniques esportives i hàbits de salut.

Durant el campus, els infants tindran classes de preparació física, treball de desenvolupament de la tècnica individual, treball de joc reduït (2X0-3X0-4X0). El dissabte 17 de juliol, es durà a terme una jornada de Portes Obertes que començarà a les 10 hores i al llarg de la qual es realitzaran competicions i el lliurament dels trofeus individuals i de la competició.

Per la seva banda, el preparador físic del Real Madrid, Juan Trapero, farà la supervisió diària dels participants del compliment dels objectius físics i la seva aplicació en la part més tècnica del campus.

Per la seva banda, el president i el coordinador del campus Sa Real Paco Redondo, Alberto Vide i Jose Antonio Piqueras, han agraït la col·laboració del Patronat d’Esports en aquesta trobada, un fet que possibilita millorar l’aprenentatge tant als jugadors i jugadores d’Eivissa com l’ensenyament a totes les persones que entrenen aquests infants. Per aquest motiu, el Campus inclou també un Clínic de formació tots els professionals de l’esport.

III CAMPUS SA REAL PACO REDONDO CATALÁNpUn any més presentem el nostre campus de juliol.🏀🏀🏀🌞🌞
Tornem de nou amb més i millor bàsquet ⛹️♂️⛹️♀️con Paco Redondo i Juan Trapero dirigint al nostre cos d'entrenadors.
Nous reptes, nou enfocament de treball per millorar les teves capacitats. Com a novetat tindrem part dels entrenaments amb anglés 😉 Familiaritza't amb els termes del basquet al seu idioma natal. Com cada any tindrem noves i grans visites 🤩🤩 que vos anirem explicant.
No vos ho perdeu vos esperem un any més.
 
 

@basquetsareal
#fembasquet
#cpr

selfiEl SELFI de Sergi Llull va donar per acabada una increïble setmana de basquet que va començar el diumenge 12 amb el II Clinic Sa Real, que a pesar de no poder contar amb el Jaume Ponsarnau va gaudir de tres xerrades de gran qualitat i que varen ampliar-se a la taula rodona que es va muntar al dinar.

 

El II Campus del Paco Redondo ha estat una veritable experiència amb molts de sentits. Degut a tots els problemes que em viscut tots durant la Pandemia del COVID-19, em  afrontat tots junts les pautes marcades prenen totes les mesures que ens dictava Sanitat i Federació i que tots els entrenadors i jugadors/es han respectat estrictament aprenent tots a conviure amb elles d’una manera digna de menció i que ens a reforçat com a persones. El comportament dels jugadors i jugadores amb aquest aspecte a estat exemplar.

 

Enguany hem tingut ple d’inscripcions amb 61 jugadors/es lo que ens dona la confirmació que el campus s’ha consolidat com la gran aposta de formació que es per als nostres jugadors/es i entrenadors/es.

 

La proposta Física i Técnica que ens han dut Paco Redondo i  Juan Trapero ens ha millorat com a jugadors/es i entrenadors/es i ens portem molts de coneixements, rutines i hàbits que ens faran millors al nostre basquet.

 

Com dèiem ha estat tota una experiència que també ens a vingut de la visita de Rudy Fernández, Tamara i Alberto Abalde, Edy Tavares i Segi Llull que ens han portat tots els seus coneixements i vivències compartits amb els jugadors/es. Un quintet de luxe per al campus i del que tots han gaudit.

 

entrenadoresIIcampuspacoredondo

Un campus com aquest a sa nostra illa no seria possible sense la ajuda dels patrocinadors PALLADIUM HOTEL GROUP i el PATRONAT D’ESPORTS de l’AJUNTAMENT d’EIVISSA a demés de la resta de col·laboradors als que agraïm la seva aportació i als que esperem siguin amb noltros a la tercera edició del campus.

DireccionCPR20Agrair a Paco Redondo i Juan Trapero la seva implicació amb basquet Sa Real no tan sols al campus si no també a la resta de aquesta difícil temporada durant el confinament on ens han ajudat a jugadors i entrenadors a dur-la de millor manera.

Ara em acabat i esperem que tots passeu un bon estiu. Que tingueu molts d’èxits a la nova temporada. Vos esperam al IIIer Campus Sa Real Paco Redondo

 

La conta enrere a començat!!!

marcoIIcampuspacoredondo

FOTOS DEL CAMPUS

 

tamarayalberto.png

Desde el II Campus Sa Real Paco Redondo Eivissa 2020 volem informar-vos que ja tenim confirmats els primeres jugadors que ens acompanyaràn a n'aquesta edició.

Si el l'any passat varem contar am la presencia a pista de Santi Yusta i Fabien Causeur  amb els que els campistes disfrutaren compartint pista i exercicis, aquest any tenim la primera sorpresa.

Tamara i Alberto Abalde jugadors tot dos dels primers equips de Valencia Basket i de la Selección Espanyola estiràn durant TOT el campus interactuan amb tots vosaltres.

Tamara es jugadora de Valencia Basket amb el que ha disputat la Lliga Femenina. La seva posició desde el seu 1’90m es la de Ala Pivot. Es internacional Absoluta amb la selecció Espanyla, haguent disputato els Jocs Olimpics de Pekín i el Eurobasket 2009 on guanyà el Bronce l  l'Or a l'Europeu 2019.

Trajectoria

Palmarés

Selecció espanyola

Per la seva part Alberto es jugador de Valencia Basket amb el que a partir d'aquesta setmana disputarà la fase final de la ACB. Amb el seu 2.02m juga d'Aler. Ha estat internacional Absolut amb la Selecció Espanyola disputant les finestres de clasificació per al mundial 2019.

Dos grans jugadors amb els que podrem treballar junts la nostra millora física i técnica de la ma de Juan Trapero i del nostro director Paco Redondo.

Aquesta no sirà la única sorpresa que vos tenim preparada, vos anirem informant a mesura que se atraquin les dates del Campus.

Fins Aviat!!!

firmamail.jpg

charla-entrenadores.jpgGran rato el que hemos pasado los entrenadores del club y el campus PRC, compartiendo basket con Paco Redondo y Juan Trapero. Esta proxima semana compartimos sesiones tecnicas y fisicas con los jugadores del club y el campus. Gracias Amigos!!!
Todos juntos empezamos de nuevo. Preparando y desarrollando la puesta apunto para el final de temporada y a nuestro II Campus Sa Real Paco Redondo. 
Volveremos Mas Fuertes!!!
@basquetsareal
#fembasquet

sesion2 1Els jugadors i jugadores del club i dels campus varen disfrutar d'una sesió de preparació física per part de Juan Trapero.

Durant una hora, Juan ens va explicar i mostrar una bateria d'exercicis de EQUILIBRI, CORE i FORÇA per millorar el nostre físic. Molt de detalls i formes de treballar que ens ajudaran a millorar com jugadors.

Entrenadors i jugadors varem prendre bona nota de tot per aplicar-ho a partir d'ara a les nostres sesions y sobretot aquests dies per preparar la tornada a la feina.

Esperam poder tornar a treballar amb el Juan Trapero ben aviat al II Campus Paco Redondo. Gracies Crack!!!

@basquetsareal
#fembasquet  

#volveremosmasfuertes

 

 

 

sesion2 2sesion2 3sesion2 4

Presentacion IICPR2020

Ahír dilluns es presentà al Patronat d esports d'Eivissa la segona edició del nostro campus Sa Real Paco Redondo 2020.

Al acte han asistit  Paco Redondo director del campus, Juan Trapero preparador fisic, Elena lopez regidora d'esports de l'ajuntament d'Eivissa e Iñaky Bau director de marketing de Palladium Hotel Group.
 
El president del club Alberto Vide a agraït a la institució local i a Palladium Hotel Group el seu incondicional recolçament a aquesta iniciativa del Club Basquet Sa Real que per segon any es presenta a l'illa, ja que sense ells i la resta de col-laboradors el campus no veuria la llum. També va tenir unes paraules per el Paco Redondo i el Juan Trapero que una vegada acabada la primera edició no varen dubtar ni un segon en possar mans a la feina per tornar l'any següent amb un proyecte encara millor dirigit als jugadors i tècnics de les Illes Pitiüses.
 
Per sa seva part Elena López va resaltar la importancià que te per al Ajuntament d'Eivissa i el seu Patronat d'esports, poder ajudar a atracar als jugadors i tècnics locals una oportunitat com aquesta de treballar i aprendre al máxim nivel de qualitat sense haver de surtir de sa nostra illa.
 
Iñaky Bau Agraï per part de Palladium Hotel Group que es contàs un any més amb ells per aquet tipus de iniciatives que busquen la millora dels esportites i técnics de Balears i concretament de sa nostra illa i que a mes treballen en el reforç dels valors com la mentalitat guanyadora, el compròmis am l'esport i la feina amb equip amb els que s'identifiquen plenament.
 
El Paco Redondo va comentar que el projecte d'enguany millorará el del passat any degut a la experiència de la primera edició. Enguany s'ampliará les jornades fins el dissabte dematí on es vol involucrar i fer arribar el campus a les families que ens duen els seus fills per que els eduquem a l'esport i als valors perque visquin de primera ma la feina dels petits. La feina que hi ha darrera dels entrenaments amb el pares es molt important i es vol resaltar aquest fet. Per altra banda reafirmà l'aposta del club amb la importancià de la formació incondicional dels tècnics del club i locals que col.laboren al campus i els altres que també podràn gaudir del Clinic que de manera paral.lela s'impartirà com l'any passat.
 
Paco Redondo va confirmar la asistencia al campus del Eddy Tavares jugador del Real Madrid Baloncesto que participarà a les diferents activitats del campus.
 
Una segona edició que dura moltes més sorpreses que anirem comunicant i sobretot molt de BASQUET.
 
Una oportinitat única d'aprendre amb els millors
 
Toda la info en www.basquetsareal.com
@palladiumhotelgroup
@ajuntamentdeivissa
@basquetsareal
#fembasquet

 

sesion1_6.jpgEls jugadors i jugadores del club i del campus Sa Real Paco Redondo han pogut disfrutar aquesta tarda d'una sesión de técnica de bot que ha estat molt divertida i que ens ha servit para començar a posarmos una altra vegada en marxa. Aquesta es una de les iniciatives que esteim realitzant amb els nostres jugadors per preparar-los i animar-los de cara a la reanudació de les activitats esportives. Tots tenim moltes ganes de retrovarmos baix la cistella i amb la pilota, així que no hi ha millor manera que anar carregant pilas encara que sigui via internet. Demá li toca torn a Juan Trapero preparador físic del Campus Sa Real Paco Redondo que ens propondrà rutines pea anar agafant tono per el retorn.

 


@basquetsareal
#fembasquet
#volveremosmasfuertes

 

 

 

sesion1_2.jpgsesion1_3.jpgsesion1_4.jpg

campus sareal espAquest estiu t'esperen un munt d'activitats preparades especialment per a tu que t'agrada el basquet i no vols deixar de praticar-ho durant les vacances. Siguis jugador o  entrenador no te voldrás perdre cap de ses propostes que posarem al teu abast.

  El diumenge 14 de juliol organitzam el Ier Clinic Basquet Sa Real amb un convidat de luxe com es Pablo Laso, entrenador del Real Madrid Baloncesto. Una oportunitat única per escoltar a un dels millors entrenadors de la ACB i l'euroleague. 

Del 15 al 19 de juliol tindrem el Ier Campus Sa Real Paco Redondo que em presentant esta setmana i per el que tens obert el periode de inscripció.

Del 19 al 24 d'agost disfrutarem del IV Campus Sa Real Javi Medori que enguany tindra amagades moltes sorpreses que poc a poc vos anirem contant.

Aquesta setmana se ha presentat el nostre Ier Campus Sa Real Paco Redondo. Per que no ens falti el basquet aquestes vacances, al mes de juliol tindrem una cita amb un dels mijors entrenadors de formació que tenim al nostre païs. Per ses seves mans han passat jugadors com Santiago Yusta, Dino Radoncic o Luka Doncic. Actualment forma part com entrenador ajudant de Pablo Laso a la primera plantilla del Real Madrid Baloncesto on traballa amb la millora individual dels jugadors.  A mes contarem amb la feina de Juan Trapero preparador físic del primer equip del Real Madrid Baloncesto. Ells sirán els encarregats de dirigir el grup d'entrenadors locals que tindrán l'oportunitat de compartir aquesta experiència amb noltros. formacio de jugadors i tecnics al mateix event una molt bona oportunitat de millorar el nostre basquet.

Amb el patrocini de Palladium Hotel Group i del Ajuntament d'Eivissa - Ayuntamiento de Eivissa i la col.laboración de Fundacion Diocesana Isidoro Macabich, Gaseosas la Ibicenca Frufor Ibiza Autos Isla Blanca.

Aqui tens a ma les FOTOS del CAMPUS